test inbet header text

Функции

За компанията

Контакти

Предимства и недостатъци

InBet се появи в онлайн хазартното пространство през 2010 г., но компанията лицензира дейността си едва през 2016 г.  

В допълнение към спортните залози, букмейкърът предлага казино услуги, слотове, покер и други игри с карти, играе лотарии и приема залози на виртуални конни надбягвания. Разнообразието от езикови версии е изненадващо голямо.  

Регистрация в InBet

Желаещите могат да станат клиенти на този оператор по два начина: като посочат своята електронна поща или имейл адрес във формата за регистрация, като и в двата случая поставят отметка в полето за съгласие с правилата на букмейкъра. Също така трябва да изберете валутата за изчисления от падащия списък. Тук има до петдесет и една валути. Остава само да изпратите формата и да потвърдите изпратените данни: ако е избран имейл, отидете на него и активирайте линка, изпратен от букмейкъра; ако сте използвали телефон – изпратете SMS отговор. Това е всичко. Можете да влезете, да депозирате пари във вашата игрална сметка и да играете.

Спортната борса е представена от тридесет и шест дисциплини. Тук се провеждат турнири по футбол, тенис, баскетбол, волейбол, хандбал и хокей. След тези топ спортове, всички останали идват по азбучен ред, до екзотични, както и неспортни, например залагания на резултати от музикални състезания (Евровизия и др.), залагания на политически събития.

Футболът и тенисът традиционно са с най-добра картина. Все пак зависи от върха на събитието. Колкото по-навътре във вторичните дивизии, толкова по-малко са опциите за залагане.

Шансовете са над средните. При равновероятни резултати могат да достигнат до 1,95. Маржът на букмейкъра в котировките за събитията от големите лиги достига четири процента. В останалите спортове – около седем процента.

InBet на живо

Сайтът има добър раздел на живо. Има удобен графичен инструмент за проследяване на мачове с извеждане на статистически данни за мача.

Онлайн залагащите могат да залагат бързо – платформата бързо реагира при издаване на талон. Средното време за приемане на залога е около 12-14 секунди. 

На живо е предоставена широка гама от залози във всяка спортна дисциплина, както и статистика на мача. Това дава възможност да се правят по-точни прогнози. Мач центровете имат визуално моделиране.  

Състезанията и промоциите се провеждат доста редовно. Те са групирани в отделен раздел. Обикновено промоциите са съобразени с празниците. Интересен нюанс е фактът, че не е нужно да печелите обратно парите, спечелени от промоции, това не са бонуси, както в повечето други офиси, а реални, истински пари. Наградният фонд на такива промоции се формира от залозите на участниците, а не от парите на букмейкъра.

За тези, които искат да тестват услугата на портала преди да се регистрират, се предлага игра за виртуални пари.  

4.4/5 - (10 votes)