най-добрите букмейкъри в България

Кои са най-добрите букмейкъри в България?


Нека видим една класация на най-добрите букмейкъри в България, съставена според редица критерии, които са най-важни за залагащите: ширина на линията, дълбочина на линията, изгодни коефициенти и надеждност на букмейкъра. Най-добрите букмейкъри винаги изплащат печалби на клиентите си, а също така се грижат добре за сигурността на клиентските данни.

Тук се обръща специално внимание на бонус офертите от букмейкърите, които могат да бъдат приятен тласък както за нови, така и за съществуващи клиенти.

Най-надеждните букмейкъри в България

Най-надеждните букмейкъри в България са тези, с които може спокойно да си сътрудничи, без играчът да се тревожи за парите си.

Топ спортните залагания са, разбира се, страхотни, но удобната игра е немислима без сътрудничество с надежден букмейкър.

Основното, което отличава онлайн букмейкъра за електронни спортове от стандартния, е броят на компютърните игри, пазари, функции, бонуси и коефициенти. Както може би се досещате, сайтовете за залози на електронни спортове обикновено имат много повече игри от стандартните.

Обърнете специално внимание на оценката за надеждност: начинаещите понякога могат да подценят този критерий при избора, но всъщност той играе ключова роля в залаганията: по-добре е да залагате с малко по-ниски коефициенти, но да получите печалбата си, отколкото да останете без акаунт. И така, нека видим някои от най-добрите букмейкъри в България.

Palms Bet

Palms Bet е един от най-добрите сайтове за онлайн залагания и казина, тъй като предлага първокласни промоции като страхотен бонус за добре дошли при първия депозит на клиент.

Bwin

Bwin е букмейкър, който е основан през 1997 г. и се е утвърдил като надеждна компания. Букмейкърът ежедневно предлага на клиентите си над 30 000 възможности за интерактивни залози на различни спортове. В офиса всеки потребител (начинаещ или по-добър) може да участва при равни условия, да залага на мачове, шампионати и други събития.

Betway

Букмейкърът Betway разшири своята география. Флагманският бранд на хазартния концерн Super Group получи лиценз от регулатора на залаганията в България.

Компанията има и разрешения от комисиите по хазарта на Великобритания, Малта, Италия, Испания, Франция, Дания, Белгия, Ирландия, Германия, Швеция, Португалия и Полша.

Mr.Play

Mr Play е създадена през 2009 г. и първоначално предоставя казино услуги. Като букмейкър навлезе на пазара през 2019 г. Букмейкърът е от малтийски произход и е със седалище в Малта. Mr Play е лицензиран в Малта, Обединеното кралство и Ирландия. Основната клиентска база е от Германия, Скандинавия и Обединеното кралство, а платформата е всепризнатата SB Tech, предлагаща много вълнуващи функции като Pulse Bet и Play Bot. Mr Play Sports предлага високи коефициенти за английската Висша лига и НБА, много алтернативни опции за залагане и удобни методи за плащане.

LVBet

LVbet е основана през 2016 г. и е лицензирана в Обединеното кралство и Малта, където е и централата. Платформата е разработена вътрешно с помощта на системата за залагания Betconstruct. Букмейкърът LV BET предлага конкурентни изплащания от 94%, предлага повече от 15 метода на плащане и бързо теглене без комисионна. Марката действа като официален партньор за залагане на Английската национална лига и полския футболен клуб Висла Краков.

В предварителния мач LVbet предлага над 60 000 събития за залагане всеки месец от 50 спорта. Около 400 екзотични залога са достъпни за футболните фенове за почти всеки мач, като алтернативни сборове, залози за 1-во и 2-ро полувреме на мача и голмайстори. Баскетболните фенове ще намерят алтернативни сборове. Букмейкърът също така приема залагания на политика и специални събития като телевизионни предавания и награди, но не и на конни надбягвания или хрътки. Маржът на букмейкъра е около 5-6%, но на вторичните пазари маржът се увеличава до 8%.

4.6/5 – (137 votes)
,

Коментари