Функции

За компанията

Контакти

Предимства и недостатъци

Букмейкърът Bwin е основан през 1997 г. в Австрия и днес е един от най-реномираните букмейкъри. Компанията непрекъснато работи за подобряване на услугите, предлагани на своите играчи. BC Bwin е получил много международни награди в областта на онлайн хазарта.

Според експерти, офисът има повече от 2 милиона играчи по целия свят. Основните офиси на компанията се намират във Виена, Стокхолм и Гибралтар. Компанията извършва своята дейност по залагания в Интернет въз основа на лиценз, издаден от правителството на Гибралтар.

Компанията е не само член на най-влиятелните световни асоциации на букмейкъри, но е и инициатор за създаването през 2005 г. на ESSA (Европейска асоциация на букмейкърите). Тази структура взаимодейства с националните футболни федерации.

Под патронажа на Bwin се провеждат различни детски спортни турнири.

Букмейкърът Bwin е спонсор на известни футболни отбори като Реал Мадрид, Байерн, Марсилия, Ювентус, Андерлехт. Също така е спонсор на FIBA, серията MotoGP, Евролигата по баскетбол сред мъжете и други състезания от висок клас.

Страницата на BC е много удобна и функционална. Сайтът е изработен в цветен дизайн. Благодарение на хармоничната комбинация от тъмни и светли нюанси, потребителите не чувстват умора на очите дори и дълго време да останат там. Отличното подреждане на тематичните блокове осигурява лесна навигация.

Посещавайки уебсайта на букмейкъра, потребителите ще намерят много полезна информация.

BC Bwin предлага на своите играчи огромен брой видео предавания на живо. Потребителите могат да преглеждат безплатно прегледи на състезания, спонсорирани от букмейкъра Bwin.

Bwin линия и коефициенти

Честно казано, такова изобилие от оферти и пазари, достъпни за залагане, едва ли ще ви бъде предложено от друг офис. Нищо чудно, защото всеки ден линията съдържа до 30 000 събития в 90 спорта! Това е рекордно високо ниво.

Австрийският букмейкър обръща специално внимание на футболните битки, което е съвсем логично. Футболът  е най-популярният спорт за всеки офис. По-трудно е да се назове това, което го няма тук, отколкото това, което е налично. На играчите се предлагат мачове на футболни отбори дори на аматьорско ниво.

Други колективни спортове също ще ви зарадват с богат избор. Дори непопулярните на пръв поглед спортове получават внимание и обич от букмейкъра, макар и в по-малка степен от търсените.

Картината в BC Bwin е елегантна и разнообразна. Зашеметяваща селекция от предложения за всеки вкус, от традиционни пазари до ексклузивни и изключително оригинални.

BWIN залагания на живо

Букмейкърът Bwin е един от лидерите по брой събития, предлагани за залагане по време на мача. Разнообразието от събития на живо, включени в линията, е много голямо. Можете да залагате на почти всички спортове, дори и на мотоциклетни състезания. Сред видовете залози са налични единични, системни и експресни залози.

Коефициенти

Коефициентите в линията на живо са доста високи и сравними с основните линии. Промените в котировките настъпват почти мигновено.

Ефективност на приемане на залози

Залозите се приемат възможно най-бързо и не надвишават 5 секунди.

Видео предавания

В сайта на букмейкъра има видео предавания на мачове. Те са маркирани със специална икона „видео“. Можете да видите мача, който ви интересува, само след като създадете акаунт. Особено внимание се обръща на немската футболна Бундеслига, конните надбягвания и други спортове. По количество и качество на предлаганите видео излъчвания Bwin е на едно от първите места.

4.4/5 - (15 votes)