Функции

За компанията

Контакти

Предимства и недостатъци

Букмейкърът Efbet е собственост на българската компания Нова звезда и от 2019 г. работи под лиценз Curacao 1668/JAZ. Уебсайтът efbet.net е насочен към източноевропейска аудитория и освен на английски език, работи на български, гръцки, турски, албански и румънски език. Сметката може да бъде открита в четири валути: долари, евро, български лева, турска лира.

По собствени данни на компанията, ресурсът се използва от повече от 450 000 души по света.

Сайтът разполага със секции със спортни залози, казино, лото, онлайн игри. Линията включва дузина спортове, включително смесени бойни изкуства, снукър, електронни спортове. Списъкът изброява основните резултати, хендикапи, общи резултати, точни резултати. Има и отделен блок, където можете да правите дългосрочни залози за футбол, тенис, баскетбол, хокейни турнири.

BC Efbet предлага на новите играчи 100% бонус за първи депозит, но не повече от 100 евро. За да получите средства, трябва да попълните баланса с поне 5 евро и да внесете сумата 6 пъти. Коефициентът за събитие не трябва да бъде по-малък от 1.20.

Интерфейсът на букмейкъра изглежда модерен, добре обмислен и удобен за начинаещи.

В горната част на страницата има икони за влизане в сайта, регистрация, връзка с поддръжката, избор на език и чат на живо.

Отляво има спортове за залагане, топ лиги и възможност за избор на първенствата, необходими за залагащия – „моите любими“.

Вдясно – купон на играча, слотове, виртуални игри, основното събитие за деня.

По-долу – обща информация за хазартния оператор, платежни системи, контакт с поддръжката.

Централната част на ресурса е пълна с информация за основните събития в предварителната линия, залози на живо, списък с основните събития за следващия ден.

Efbet – линия и коефициенти

Линията Efbet е представена от 24 спорта за залагане. Въпреки това, можете да залагате в този офис не само на спорт, но и на специални залози: политика, телевизионни предавания. Сред основните спортове непроменени са: футбол, баскетбол, тенис, бейзбол, хокей, волейбол. Избирайки не основните спортове, можете да залагате на: плажен волейбол, мотокрос, хандбал, ръгби, шах, голф и др.

Можете да направите депозит във вашата Efbet сметка по следните начини:

  • Банкови карти VISA, mastercard, Maestro
  • Платежни услуги Neteller, Skrill
  • Банков превод

Минималната сума за попълване е 5 евро или равностойността в друга валута.

За теглене са налични същите методи за транзакция, както при депозит. Минималното изплащане е 15 евро или еквивалента в друга валута. Максимумът не е посочен.

Efbet поддържа политика на отговорен хазарт и предупреждава клиентите, че хазартът може да доведе до пристрастяване. Служителите призовават да се отнасяте към подобно забавление съзнателно и да не играете с последните си пари.

4.5/5 - (2 votes)